Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Afbeelding

Voorjaar

Wij hebben diverse ambachtelijke specialiteiten uit eigen slagerij voor u, het hele jaar op aanvraag verkrijgbaar. Kant-en-klare lenteproducten, maar ook diverse componenten zodat u lekker uw eigen recept kunt maken.

Het seizoen voor de lentespecialiteiten is weer aangebroken en wij hebben speciaal voor dit seizoen een aantal producten gesecteerd die u echt in de stemming brengen voor de warme dagen:

  • Lamsvlees op bestelling
  • Diverse schepsalades
  • Voorverpakte verse schapenkaasAfbeelding

Barbecue

Nu de winter voorbij is, betekent dat de barbecue weer uit de schuur mag worden gehaald. Gelukkig bent u bij ons aan het goede adres voor alle soorten barbecuespecialiteiten.

Mooiste tijd van het jaar

barbecuetijd is de mooiste tijd van het jaar, Bekijk onze barbecuepagina voor meer informatie of kom langs in de winkel.

Barbecuepagina ►


Slagerij J. de Jager

HS Reinardastraat 21
8625 HL Oppenhuizen

0515-559262
info@slagerijdejager.nl

KVK 01038545
BTW NL001465756B75

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 16.00 uur

Over ons

Slagerij De Jager maakt graag uw favoriete producten voor u op maat in de eigen ambachtelijke worstmakerij. Dit wordt gedaan van de beste kwaliteit vlees. Zo komt ons rundvlees van het eigen rundvee!

In onze slagerij presenteren wij u een compleet en eigentijds assortiment aan vleesproducten, maaltijden, vleeswaren, tapas & wijnen en onze wekelijkse specialiteiten.

Bij ons bent u van harte welkom voor een vriendelijke service en (h)eerlijk vlees!