Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Barbecue

Wij hebben alles in huis voor een complete barbecue!

Gaat u barbecuen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw specialiteiten! Heerlijk buiten in de tuin, buitenkeuken of onder de veranda genieten van echte barbecuespecialiteiten van barbecue of buitenkeuken

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk assortiment dat bestaat uit diverse specialiteiten. Hierbij kunt u denken aan een eenvoudig barbecueworstje of een lekkere rundersteak. Ook hebben wij diverse pakketten samengesteld, waar u een keuze uit kunt maken.



BBQ pakketten

Wij hebben een aantal pakketten voor u samengesteld. Mocht u een pakket willen wijzigen, dan is dit natuurlijk mogelijk! 

TOPPENHUSTER € 8,75

varkens- of kipsaté - hamburger (vers of voorgebraden) - gemarineerd speklapje - sparerib - gemarineerde varkensfilet

POPULAIR € 7,50

varkens- of kipsaté - kipdijschnitzel gemarineerd - hamburger (vers of voorgebraden) - shaslick spies

DE LUXE € 10,25

garnalenspies of gemarineerde ribeye - kipdijsvleesspies - verse hamburger - procureurlapje - sparerib

BUURTBARBECUE € 6,90

barbecueworst - hamburger voorgebraden - gemarineerd filetlapje - varkens- of kipsaté

KINDERPAKKET € 4,25

hamburger - worstspies - gehaktballetjesspies


COMPLEET 

U kiest een vleespakket, welke aangevuld wordt met onderstaande producten voor € 7,25  p.p extra. Vanaf 10 personen.

2 soorten salade (rundvlees-, scharrel-, of rauwkostsalade) - 3 koude sauzen - kant-en-klare satésaus - stokbrood en kruidenboter - wegwerpbestek - servet - bord - gasbarbecue (vanaf 20 personen)


SUDWESTER COMPLEET

Wij maken voor u een mix uit onderstaande smakelijke barbecue producten. Vanaf 15 personen.

verse hamburger - spareribs - gemarineerde varkensfilet - gemarineerde biefstukjes - kipdijspies - varkenssaté - shaslick - garnalenspies

salades - stokbrood - kruidenboter - sauzen

All-in met 4 SOORTEN VLEES p.p. € 15,95
All-in met 5 SOORTEN VLEES p.p. € 17,99


Afbeelding

BBQ assortiment

VLEES

filetlapje gemarineerd - gekruid speklapje - procureurlapje gemarineerd - biefstuk - biefstuk gemarineerd - entrecote gemarineerd - ribeye - ribeye gemarineerd - lamskotelet - spareribs voorgebraden - kipfilet gemarineerd - drumsticks - biefstukspies - verse hamburger - hamburger voorgebraden - varkenssaté - kipsaté - shaslickspies - hawaïspies - golfspies - barbecueworst - kinderspies - kinderworstspies - vegetarisch assortiment

VOOR DE STOERE MANNEN

ribeye - bavette - procureur (pulled pork) - picanha - longhaas - tomahawk (bestellen) - short ribs (bestellen)

VIS

garnalenspies - zalmspies - zalmmoot

SALADES

pastasalade - rauwkostsalade (bestellen) - fruitsalade (bestellen) - rundvleessalade - scharrelsalade

SAUZEN

koude sauzen - satésaus

STOKBROOD EN KRUIDENBOTER

WIJN

BORD EN BESTE

GASBARBECUE - € 37,50



Low & slow

Op de barbecue leggen we meestal vlees wat snel klaar is, maar kan ook heel goed “slow”! Grotere stukken vlees die langzaam garen op een lagere temperatuur. Hiervoor heeft u wel een barbecue nodig die je af kunt sluiten met een deksel. Doordat het vlees langzaam gaart blijft het malser en sappiger.


Tips voor een geslaagde barbecue

Steek de barbecue tijdig aan, tenminste 1 uur van tevoren.
Wanneer de vlammen zijn gedoofd en de houtskool of briketten bijna grijs kleuren, heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees perfect te grillen.
Voeg tijdig nieuwe kolen toe, dan hoeft u de barbecue niet opnieuw aan te steken.
Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel omdraaien is niet goed.
Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het vlees sappiger.
Dep gemarineerd vlees goed droog met keukenpapier voordat u het roostert.
Strooi van te voren nooit zout op het vlees; er verschijnt vocht, wat het bruin worden bemoeilijkt.
Gebruik een tang (dus geen vork). Hierdoor blijven de vleessappen bewaard.
Trek het vlees, dat aan het rooster kleeft, niet los. Laat het even liggen, het gaat vanzelf los.


BAKKEN

Goed bakken is belangrijk! Zorg er altijd voor dat het vlees goed gebakken is. Ga hierbij uit van onderstaande volgorde en let goed op de kleur.

RUNDVLEES (BIEFSTUK)

rosé

SPIEZEN, KALFS- EN LAMSVLEES

rosé tot gaar

VARKENSVLEES EN PAILOTTES

helemaal gaar

VOORGEGAARDE PRODUCTEN

worstjes - spareribs - kipproducten


Barbecue voor bedrijven

Wij verzorgen graag de barbecue voor uw bedrijfsfeest!

In overleg kunnen wij een heerlijke barbecue samenstellen voor een zorgeloos feest met u en uw collega's. We verzorgen niet alleen de vleesspecialiteiten, maar ook de salades, wijnen en barbecues kunnen wij leveren.

Voor ieder budget kunnen wij een bedrijfsbarbecue regelen. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor meer informatie.


Slagerij J.de Jager

HS Reinardastraat 21
8625 HL Oppenhuizen

0515-559262
info@slagerijdejager.nl

KVK 01038545
BTW NL001465756B75

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 16.00 uur

Over ons

Slagerij De Jager maakt graag uw favoriete producten voor u op maat in de eigen ambachtelijke worstmakerij. Dit wordt gedaan van de beste kwaliteit vlees. Zo komt ons rundvlees van het eigen rundvee!

In onze slagerij presenteren wij u een compleet en eigentijds assortiment aan vleesproducten, maaltijden, vleeswaren, tapas & wijnen en onze wekelijkse specialiteiten.

Bij ons bent u van harte welkom voor een vriendelijke service en (h)eerlijk vlees!


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.