![]() Slagerij J. de JagerSlagerij J. de Jager |
De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord.
Natuurlijk is ook de bereiding van groot belang voor een smakelijk gerecht. Wij vertellen graag met passie bij jouw aankoop hoe het product het lekkerst bereid kan worden Wij kunnen eventueel de juiste kruiden en sauzen die wij in de winkel aanbieden erbij adviseren. Vraag ons team in de winkel voor bereidingstips en menusuggesties.
Zijn er speciale wensen of wil je een stukje vlees dat wij niet vast in het assortiment aanbieden? Dat is bij ons geen probleem. Op bestelling kunnen wij veel producten verzorgen.
Ons rundvlees komt van mooie kwaliteitskoeien die in de weide met alle rust en ruimte zijn opgegroeid. De koeien komen van een aantal friese veeboeren uit de Fryske Walden en worden geslacht bij Kamminga’s vleesbedrijf.
rundergehakt - mager rundergehakt - h.o.h. gehakt - runderworst - sucadelappen - riblappen - bieflappen - entrecote - rib eye - biefstuk - pepersteak - ossenstaart - soepvlees - rundertong - rosbief aan een stuk - runderlever - hacheevlees - runderschnitzel - bavette
Ons varkensvlees komt bij Feenstra Vlees uit Drachten vandaan. Het vlees is lokaal, waardoor de smaak nog malser, sappiger en intenser is.
Al het vlees wordt dagvers verwerkt. Op deze manier bent u altijd verzekerd van duurzaam en verantwoord varkensvlees.
cordon bleu - (gekruide) speklap - rib-, haas-, schouderkarbonade - varkensfilet - varkenshaas - hamlappen - shoarmavlees - varkensfricando - nasi/bamivlees - vleeskrabben - gemarineerde procureur - verse worst - slavink
Onze kipproducten zijn afkomstig van Poelier van der Wal uit Kollumerzwaag. Proef het goede leven! Eerlijke, zuivere en gezonde scharrelkip met een goede afkomst.
kipfilet - boerderij kipfilet - gemarineerde kipschnitzel - voorgebakken kip (krokant-)schnitzel - kipsaté in satésaus (kant-en-klaar) - kippenpoot - hele kip - gebraden kippenpoot - drumsticks - voorgegaarde drumsticks - kipdijvlees - gekruide kip in braadzak
Wij leveren kalfsvlees in een gevarieerd assortiment. Op bestelling bieden wij ook vele mogelijkheden.
kalfslever - osso buco - kalfsfricandeau - kalfslappen - kalfsoester - kalfswang
Op bestelling bieden wij vele mogelijkheden.
lamskotelet - lamsbout met / zonder been - lamsrack - lamszadel
Een grotere hoeveelheid vlees voor de diepvries kunt u bij ons bestellen. Ook verzorgen wij huisslachtingen waarbij wij een koe/varken naar wens diepvriesklaar kunnen maken.
Neem contact met ons op of kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.
Ook inpakken en voorvriezen behoord tot de mogelijkheden.
HS Reinardastraat 21
8625 HL Oppenhuizen
0515-559262
info@slagerijdejager.nl
KVK 01038545
BTW NL001465756B75
Zondag t/m dinsdag | Gesloten |
Woensdag t/m vrijdag | 09.00 - 12.15 uur |
13.30 - 17.30 uur | |
Zaterdag | 09.00 - 12.15 uur |
Slagerij De Jager maakt graag uw favoriete producten voor u op maat in de eigen ambachtelijke worstmakerij. Dit wordt gedaan van de beste kwaliteit vlees. Zo komt ons rundvlees van het eigen rundvee!
In onze slagerij presenteren wij u een compleet en eigentijds assortiment aan vleesproducten, maaltijden, vleeswaren, tapas & wijnen en onze wekelijkse specialiteiten.
Bij ons bent u van harte welkom voor een vriendelijke service en (h)eerlijk vlees!