Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Slagerij J. de Jager

Afbeelding

Catering

De heerlijkste producten bij ons verkrijgbaar voor een feestje. In overleg met u bepalen we wat het beste past bij uw feestje. Denk hierbij aan hapjes, barbecue of snacks. De mogelijkheden zijn enorm en altijd op maat!Saladeschotels

Salades opgemaakt met verse garneringen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u om saladeschotels minimaal 3 werkdagen van te voren te bestellen. Vanaf 4 personen.

rundvleessalade - scharrelsalade


Hapjesschotels

Wij hebben diverse soorten hapjesschotels, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf diverse hapjes te combineren. Op een traditionele schotel vindt de gebruikelijke worst en kaas. Op een luxere schotel vindt u producten zoals Serranoham met olijf, penne D'Ardenne met zontomaat, gevulde eieren, kip met perzik, gevulde wrapjes en diverse (droge) worstsoorten. De luxere schotel is vanaf 10 personen te bestellen.


Smulsteen

Gevuld met hapjes, zoals flaubyt, grillfriet en gehaktballetjes, gepresenteerd op een ovensteen. U hoeft dit geheel alleen even op te warmen in de oven.

Wijnen

Ook de wijn kunnen wij voor u verzorgen: rood, rosé en wit. Vraag naar het wijnadvies bij uw gerecht als u dit wenst.

marchais merlot (rood) - negroamora (rood) - elevado (rood) - tarani (wit)Slagerij J. de Jager

HS Reinardastraat 21
8625 HL Oppenhuizen

0515-559262
info@slagerijdejager.nl

KVK 01038545
BTW NL001465756B75

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.15 uur

13.00 - 16.00 uur

Over ons

Slagerij De Jager maakt graag uw favoriete producten voor u op maat in de eigen ambachtelijke worstmakerij. Dit wordt gedaan van de beste kwaliteit vlees. Zo komt ons rundvlees van het eigen rundvee!

In onze slagerij presenteren wij u een compleet en eigentijds assortiment aan vleesproducten, maaltijden, vleeswaren, tapas & wijnen en onze wekelijkse specialiteiten.

Bij ons bent u van harte welkom voor een vriendelijke service en (h)eerlijk vlees!